Een duurzame toekomst voor uw woning of utiliteitsgebouw

BAM Energy Systems zet al zijn expertise in om klanten in de woning- en utiliteitsmarkt hoogwaardige energiediensten te leveren. Duurzame oplossingen, aantrekkelijke financiering en exploitatie en slimme monitoring garanderen uw woning of utiliteitsgebouw een duurzame toekomst.

Optimaliseren van energiegebruik in woningen

We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van energiegebruik in nieuwbouwwoningen en in het efficiënt opwekken van energie uit hernieuwbare bronnen. Onze energiesystemen voorzien nieuwe woningen van warmte, koeling, warm tapwater en elektriciteit. Zowel collectief voor bijvoorbeeld appartementengebouwen als individueel voor grondgebonden woningen.

Duurzame oplossingen voor nieuwbouwwoningen

BAM Energy Systems levert duurzame totaaloplossingen voor de levering van warmte en koeling en opwekking met zonnepanelen voor nieuwbouwwoningen. Door onze integrale aanpak ontzorgen we ontwikkelaars en bouwers volledig.

Duurzame oplossingen

Financiering en exploitatie van uw energiesysteem

Als Energy Service Company (ESCo) neemt BAM Energy Systems alle aandacht en zorg voor het duurzame energiesysteem volledig uit handen van projectontwikkelaars, beleggers en huurders. Wij coördineren het ontwerp, de realisatie, de financiering en het beheer en de exploitatie.

Energy Service Company

Lagere rekening met monitoring en slimme sturing

Verduurzaming van de bestaande woningvoorraad is voor ons topprioriteit. BAM Energy Systems biedt duurzame Energieprestatiediensten Wonen voor projectontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en bewoners.

Energieprestatiediensten wonen

Slimme verduurzamingsmaatregelen voor vastgoedeigenaren

BAM Energy Systems richt zich primair op de (hoogwaardige) kantorenmarkt en de markt voor grotere gebouwen of portfolio’s en kantoorgemeenschappen. Met de kennis en ervaring van Smart Solutions op het gebied van data- en energiemanagement bieden wij vastgoedeigenaren ondersteuning bij het onderzoeken, realiseren en monitoren van verduurzamingsmaatregelen.

Uw gebouw structureel energiezuiniger

We bieden slimme energieoplossingen voor utilitair vastgoed. Enerzijds door de beste keuzes te maken voor de langere termijn binnen de kaders van vigerende wet- en regelgeving, anderzijds door een pragmatische aanpak in het op korte termijn terugdringen van energieverbruik.

Slimme energieoplossingen voor utilitair vastgoed

Alles perfect geregeld rond uw energielevering

Met Energy-as-a-Service regelen we uw energielevering tot in de puntjes. Ons doel is voor onze klanten energiebesparing, kostenbesparing en aantoonbare CO2-reductie te realiseren. Afhankelijk van uw wensen maken we ook afspraken op prestatiebasis.

Energy-as-a-service