Financiering en exploitatie van uw energiesysteem

Als Energy Service Company (ESCo) neemt BAM Energy Systems alle aandacht en zorg voor het duurzame energiesysteem volledig uit handen van projectontwikkelaars, beleggers en huurders. Wij coördineren het ontwerp, de realisatie, de financiering en het beheer en de exploitatie. Doorgaans met een exploitatietermijn van tien tot dertig jaar. Dit kan in de vorm van lease/huur of op basis van een op prestatie gebaseerde energielevering.

Wij werken met twee type systemen: collectief en individueel.  Met het collectieve systeem leveren wij energie, in de vorm van warmte, aan meerdere woningen vanuit één centrale installatie. Dit is het beste te vergelijken met stadsverwarming. Bij projecten met een collectieve energievoorziening verzorgen wij de ontwikkeling, de realisatie, de financiering, het onderhoud en beheer en de facturatie aan de klant.

Met het individuele systeem leveren wij energie per huishouden, in de vorm van warmte, door middel van een warmtepomp, eventueel in combinatie met zonnepanelen. Bij de meeste projecten kan de bewoner kiezen voor  de huur van de warmtepomp en/of de zonnepanelen. Ook voor het individuele systeem verzorgen wij de ontwikkeling, realisatie en, in het geval van een all-in onderhoudscontract, financiering en het beheer.