Betrokken bij de hele keten, dat maakt je werk divers en uitdagend

We houden ons dagelijks bezig met het ontwikkelen, ontwerpen, monitoren en realiseren van duurzame en innovatieve energiesystemen voor onze klanten. Daarnaast helpen wij opdrachtgevers met energiemanagement: zo kunnen zij kosten besparen, het comfort in hun pand verbeteren én bijdragen aan een beter milieu.

BAM Energy Systems is actief in zowel de utiliteitssector als de woningbouw. We pakken projecten vaak integraal aan en werken daarvoor regelmatig samen met andere bedrijfsonderdelen van BAM. Bij ons kun je bovendien betrokken zijn bij de hele keten: van ontwerp tot beheer en onderhoud. Dat maakt je werk divers én uitdagend. 

Wij krijgen energie van wat we doen en vinden het belangrijk dat dit voor alle collega’s geldt. Daarom krijg je binnen BAM de ruimte om je te blijven ontwikkelen: in de praktijk én door middel van cursussen en opleidingen. Zo zorgen we samen dat jij elke dag weer met een glimlach aan je werkdag begint. 

Meer informatie over onze uitstekende arbeidsvoorwaarden en actuele vacatures vind je op www.bamcareers.com. Misschien staat jouw nieuwe baan er wel tussen. 

U heeft nog geen toestemming gegeven om de benodigde cookies te plaatsen. Accepteer de functionele cookies om deze video te kunnen bekijken.