Onderzoeken, realiseren en monitoren van verduurzamingsmaatregelen

Als we de energietransitie tot een succes willen maken, moeten we ervoor zorgen dat duurzame energie voor iedereen haalbaar en betaalbaar wordt. Geen gemakkelijke opgave. Gelukkig beschikken we bij onze innovaties en productontwikkeling over de brede kennis en ervaring van BAM en die van onze specialistische partners. Met elkaar zorgen we ervoor dat hoogwaardige en complexe techniek zich vertaalt in slimme en pragmatische tools voor vastgoedeigenaren. Ook al gaan de ontwikkelingen snel, wij blijven nieuwsgierig naar hoe wij ze kunnen omzetten in betrouwbare diensten die onze klanten nodig hebben.

Onze diensten richten zich op gebruiker-eigenaren, beleggers, ontwikkelaars en bouwers. Onze expertise zit in:

  • Duurzame energievraagstukken rond wonen en de (hoogwaardige) kantorenmarkt en de markt voor grotere gebouwen of portfolio’s en kantoorgemeenschappen (> 5.000 m2).

    Met de kennis en ervaring van Smart Solutions op het gebied van data- en energiemanagement bieden wij vastgoedeigenaren ondersteuning bij het onderzoeken, realiseren en monitoren van verduurzamingsmaatregelen. Tevens kunnen wij met batterij- en slim sturen-oplossingen u helpen bij het oplossen van netcongestie problematiek, waarbij wij dit kunnen combineren met de aanleg van een EV-laadplein in samenwerking met BAM-zusterbedrijven.
  • De aanleg van (collectieve) WKO-, PV- en batterijsystemen in utilitaire-  of appartementsgebouwen desgewenst in de vorm van een ESCo. Dit bieden wij ook voor grondgebonden nieuwbouwwoningen.

Om tot de beste oplossing te komen zitten wij graag vroeg in uw ontwikkel-/ontwerpproces aan tafel om samen te bepalen wat de best passende oplossing is (prijs versus kwaliteit), die past bij uw vraagstuk.